A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Szuvidálás – Michael Koch – Guido Schmelich – Otto Stephan

6571 Ft + ÁFA

SZUVIDÁLÁS – A CSÚCSGASZTRONÓMIA INNOVATÍV FŐZÉSI TECHNIKÁJA, AMELY EGYETLEN KONYHÁBÓL SEM HIÁNYOZHAT!

Részletes bevezetés, kreatív menüjavaslatok és profi tippek a tökéletes ízvilágért.
Több mint 90 gourmet recept: marhabélszín BBQ hollandi mártással, polip fekete rizottóval, sárgarépa narancsos-mézes vajjal, gőzölt csokoládés ravioli angol citromkrémmel, és még sok más.
Ezenfelül: főzésidő-táblázatok húshoz, halhoz, zöldséghez, gyümölcshöz és tojáshoz, továbbá részletes húskisokos, beleértve a fűszerezési és marinálási technikákat is

Kiadó:
ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT.
Oldalak száma: 224
Borító:KÖTVE
Súly: 400 gr
ISBN: 9789634479086
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2020
Árukód: 2743705 / 1196485

Elérhetőség: 5 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: SZUVID Kategória: