A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

The Art of Precision Cooking – A precíziós főzés művészete

11428 Ft + ÁFA

SOUS VIDE – A precíziós főzés művészete bepillantást enged a sous vide főzés világába, amely mindent bemutat a fűszerezési és füstölési technikáktól a hal, hús, zöldség, gyümölcs és vaj receptötleteinek áttekintéséig. Ez az Angol nyelvű sous vide receptkönyv, több mint 100 receptet tartalmaz.

Használja ezt a könyvet útmutatóként az induláshoz, és felfedezheti a sous vide technológia hihetetlen lehetőségeit.

Sous Vide A Chef’s Choice lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megnézhessék, hogyan alkalmazzák a sous vide a professzionális konyhában az Egyesült Királyságban. Chris Holland, Ernst Van Zyl, Jeremy Ford, Jon Howe, Galton Blackiston, Greg Anderson, Mark Greenaway,  Paul Heathcote, Regis Crepy, Scott Davies, Sean Sutton, Simon Boyle és Steve Smith recepteivel a könyv lépésről lépésre átvezet néhány receptet a kiemelt séfek saját gyűjteményéből, és egyedülálló betekintést nyújt arról, hogy miként illesztik be a sous vide technológiát a saját ételeikbe. A saláták, halak, húsok és desszertek receptjeivel megláthatja, hogy a sous vide technika fontolóra vett használata miként javíthatja az ételeket, és miként kombinálhatja más technikákkal az ételt a tökéletesítésére.

Az összes ételnél könnyű követni a receptet lépésről lépésre, a nehézségi besorolással együtt, így vannak olyan receptek, amelyek reméljük, hogy vonzóak lesznek otthoni és hivatásos szakácsok számára is. Egy tökéletes könyv, ha egyszer már megértette a sous vide főzés alapjait, és arra törekszik, hogy a következő szintre lépjen.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: SZUVID-4 Kategória: