A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

,

Princess Tristar 26700301 sous vide rúd, 1200W

39900 Ft + ÁFA

Princess Tristar 26700301 sous vide rúd, 1200W

Princess 26700301 Sous vide cirkulátor

Minden otthoni szakácsnak szüksége van egy Princess Sous Vide Stick-re. Ezzel a könnyen kezelhető precíziós főzővel elkészítheti az eddigi legfinomabb és legszaftosabb ételeket. A Princess Sous Vide Stick rögzítővel rendelkezik, így minden edényre ráfér, és állandó hőmérsékleten főz ételeket. Kápráztassa el barátait és családját a következő vacsoráján azáltal, hogy éttermi minőségű húst, halat és zöldségeket szolgál fel nekik.

Elképesztő eredmények
Egy vagy 20 főre főzésnél a tökéletes 1 ° C-os pontosságnak köszönhetően minden alkalommal tökéletes ételhez jut. A marhahús és a lazac tökéletes és szaftos lesz, de a zöldség és a tojás is tökéletesen készül a Princess Sous Vide Stick segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja a botot egy edény vízhez, és beállítja a hőmérsékletet és az időzítőt. A Princess Sous Vide felmelegíti a vizet a megfelelő hőmérsékletre, és amint eléri a megfelelő hőmérsékletet, az időzítő elindul. Helyezze a vákuumban lezárt húst, halat vagy zöldséget az edénybe, és a Sous Vide Stick átveszi az összes munkát.

Extra biztonságos
A Princess Sous Vide Stick teljesen vízálló, ezért nagyon megkönnyíti a használatát. A praktikus bilincsnek köszönhetően bármilyen kerek és szögletes edényhez illeszkedik. A sous vide bot akkor is kikapcsol, ha nincs víz a fazékban.

Pontos 1 ° C-ig
A hőmérsékletet 0,5 ° C pontossággal állíthatja be a Princess Sous Vide Stick tetején található digitális képernyőn. A víz keringtetésével és a beállított hőmérsékletre hevítésével a tűzhely újra és újra tökéletesen lédús eredményeket biztosít. Ha szép, ropogós kérget szeretne kapni a húsán vagy a halán, akkor nagy lángon sütheti vagy grillezheti, miután kivette az edényből.

Könnyen tisztítható
Mivel az étel főzés előtt mindig vákuumban lezáródik, a Princess Sous Vide főzőt nem szűkséges gyakran tisztítani. Abban az esetben, ha az edényben kinyílik egy zacskó, könnyen megtisztíthatja a botot az alsó rész lecsavarásával.

Miért a Princess Sous Vide Stick:

Úgy érezheti magát, mint egy profi szakács otthon, és lenyűgözze barátait és családját azáltal, hogy húst, halat és zöldséget tökéletesen szaftosan és ízesen főz
Praktikus bilincs, amely bármilyen kerek vagy négyzet alakú edényhez illeszkedik, és egy kézzel levehető
Extra biztonságos az IPX érték miatt, ami azt jelenti, hogy a Sous Vide Stick vízálló és vízbe merítve biztonságos lesz
Nagy pontosság, 1 ° C, így steaket, lazacot és még tojást is főzhet
Az 1200 W teljesítménynek és a nagy hatásfokú keringésnek köszönhetően a víz gyorsan eléri a megfelelő hőmérsékletet

** Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt a gépet nem nehéz igénybevételre / kereskedelmi használatra tervezték. Normál jótállási ajánlatunk nem érvényes, ha ezt a terméket kereskedelmi környezetben használják.

Elfogyott

Érdekelhetnek még…

  • Hőszigetelt kádak Ronerekhez

    Polipropilén labdák hőszigetelésre 100 db és 500 db

    7900 Ft14900 Ft + ÁFA Opciók választása