KASAI HIBACHI Japán Konro Grill- kicsi. RAKTÁRON!
251900 Ft 239000 Ft + ÁFA
Hibachi Kasai® Little Konro Grill
- Kis Kasai® Konro Grill rozsdamentes acél kerettel
-
- Kovaföld és szálcsiszolt Sheffield rozsdamentes acél
- Üzemi hőmérséklet 107°C és 350°C között
- Alapkivitelben sütőrácsot tartalmaz
- 2 db rozsdamentes acél fogantyú az emeléshez
- 210 (H) x 405 (Sz) x 265 (Ma) mm 14kg
- 1 év alkatrész- és munkagarancia
- Brit gyártmány
Elérhetőség: 3 készleten (utánrendelhető)
Amire még szükség lehet...
Érdekelhetnek még…
-
Grillezők, Kemencék & BBQ
Kasai Konro cserecsempék – Kis japán Konro Grillhez
47880 Ft + ÁFA Kosárba -
Grillezők, Kemencék & BBQ
Kasai Konro Robata állvány – Kis japán Konro Grillhez
86640 Ft + ÁFA Kosárba -
Grillezők, Kemencék & BBQ
Kasai Konro grill alátét – Kis japán Konro Grillhez
25100 Ft + ÁFA Kosárba -
Grillezők, Kemencék & BBQ
Konro Grill solid vaslap – Kis japán Konro Grillhez
29640 Ft + ÁFA Kosárba -
Grillezők, Kemencék & BBQ
Konro Grill vaslap 50.50 – Kis japán Konro Grillhez
38760 Ft + ÁFA Kosárba
Termék részletek
TERMÉK NEVE | Kicsi Kasai Konro Grill rozsdamentes acél kerettel V2 |
SZÁRMAZÁS | Egyesült Királyság |
TÍPUSSZÁM | SVT-16025 |
MÉRETEK | 210(H)x405(Sz)x265(Ma) mm |
ANYAG | Kovaföld és szálcsiszolt Sheffield rozsdamentes acél |
HŐTARTOMÁNY | 107°C – 350°C |
FŐZŐRÁCS ANYAGA | Sheffield Rozsdamentes Acél |
HASZNÁLAT | Export, Belföldi |
MÁRKA | Kasai |
A népszerű Kasai grill frissített változata modernebb szálcsiszolt rozsdamentes acél felülettel, lebegő lábakkal és fogantyúkkal rendelkezik. Ez a keret kialakítása tökéletessé teszi otthoni használatra és egy kereskedelmi konyhák szigorához egyaránt. A világhírű japán dizájnra épülő Konro stílusú grillsütők a legjobbak húsok, halak, zöldségek grillezéséhez vagy egy sous vide főtt étel elkészítéséhez. Használata Binchotan faszénnel ajánlott, mivel hosszan ég, és természetes ízekbe zárható anélkül, hogy más aromákat kölcsönözne.
A Little Kasai Konro grill a család legújabb tagja, rozsdamentes acél vázával otthoni használatra és egy professzionális konyha igénybevételére egyaránt tökéletessé teszi. Kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen felületre tökéletes méret. Több sokoldalúságot, jobb ízt és élvezetesebb főzési élményt kínál, mint azt valaha is gondolná. Ez a tökéletes sous vide befejező eszköz, és hidd el, hogy sok sous vide ételt kipróbáltunk. Ha valaha is utazott Japánba, szinte minden utcasarkon láthatta volna egy ilyen kis stílusú grillezőt. Különösen, amikor Oszaka szórakoztató negyedében (Dontonbori a Namba állomás közelében) sétál, szinte minden étteremben talál egy Konrót, amelynek szakértő kezelője Yakitori nyársat vagy más finom falatokat csavar.A Konrót nyugaton valószínűleg inkább Hibachi grillként ismerik, de Japánban Shichirinnek vagy Konronak hívják. Kicsit bonyolult, de a Shichirin és Konro elnevezések valószínűleg akkor alakultak ki, amikor ezeket a kis agyag- vagy kerámia tűzhelyeket főzéshez kezdték hozzászokni a fűtés helyett.
A Hibachit eredetileg az i.sz. 8. század környékén fejlesztették ki, és eredeti rendeltetésük az volt, hogy kis szobai fűtésként működjenek. Azt hiszem, szegény ember kamadója vagy főzőlapja lett belőlük, mint manapság azok az olcsó elektromos főzőlapok. Idővel kiderült, hogy kiválóan alkalmasak Yakitori és más kisebb élelmiszerek főzésére, ezért átkeresztelték vagy átnevezték Konro-ra vagy Shichirin-re. A Konro grillsütők a legjobbak húsok, halak vagy zöldségek grillezéséhez. Használata Binchotan faszénnel ajánlott, mivel hosszan ég, és természetes ízekbe zárható anélkül, hogy más aromákat kölcsönözne.
A Konro grillek speciális szigetelőanyagból készülnek, amely segít visszaverni a hőt a grillbe, így egyenletesebbé teszi a hőmérsékletet. Egyszerű kialakítás fém sarkokkal és szellőzőnyílással a hőmérséklet szabályozására. Ez egy kompakt és egyszerű faszén grill, amely természetes anyag felhasználásával készült, amely optimalizálja a hő megtartását. Mivel ezek a grillsütők kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, a bennük használt faszén tovább ég, mint a hagyományos tűzhelyekben. Semmi sem olyan ízű, mint a szénen grillezett csirkenyárs vagy a yakitori. Mostantól finom yakitorit és más grillezett ételeket készíthet a terasz asztallapján ezzel a kényelmes japán stílusú faszén grillel. A megfelelő minőségű darabos faszénnel vagy Binchotannal a Konro nagyon forró hőforrást (750 °C) termel. A kompakt méret és forma, valamint a tűzálló tégla/kerámia konstrukció miatt ezek a grillsütők tökéletesek ferde húsok vagy szeletelt zöldségek sütéséhez. Az étel hüvelyknyire van a széntől, és a lecsepegő lé azonnal elpárolog a finomság füstös felhőjévé, amely a grillen lévő étellel együtt árad. A meleg hőmérséklet tökéletes a csirke és más húsok ropogós, karamellizált bőrének elkészítéséhez is. Kiváló ízűvé varázsolja az ételeket!