Sumi Bincho faszén (10 kg-os doboz)
19000 Ft + ÁFA
A Sumi Bincho-tan tökéletesen működik Konro grilleinkben, de a hagyományos faszén helyett is használható bármely BBQ grillben. Sűrű keményfából készül, tiszteletben tartva a hagyományos, évszázados gyártási módszereket. Világszerte kedvelik a szakácsok, mivel alacsonyabb hőmérsékleten és hosszabb ideig ég, mint a közönséges faszén, és nem bocsát ki kellemetlen szagot, így ideális a természetes ízekbe zárásra.
Engedélyezett utánrendelésre
Amire még szükség lehet...
Érdekelhetnek még…
-
AKCIÓS TERMÉKEK
KASAI HIBACHI Japán Konro Grill- kicsi. RAKTÁRON!
251900 FtOriginal price was: 251900 Ft.229000 FtCurrent price is: 229000 Ft. + ÁFA Kosárba
Termék részletek
– Nincs vegyszer
– Égési idő 5 óra (minimum)
– Minimális füst
– Az élelmiszerek minimális ízfoltja
– 100%-ban természetes
– Alkalmas minden faszén grillezésünkhöz
A Sumi Binchō-tan tökéletesen működik Konro grilleinkben, de a hagyományos faszén helyett is használható bármely BBQ grillben. Sűrű keményfából készül, tiszteletben tartva a hagyományos, évszázados gyártási módszereket. Világszerte kedvelik a szakácsok, mivel alacsonyabb hőmérsékleten és hosszabb ideig ég, mint a közönséges faszén, és nem bocsát ki kellemetlen szagot, így ideális a természetes ízekbe zárásra.
Az Edo-korszakban egy Bichū-ya Chōzaemon nevű mesterember az ubame tölgyből faszenet kezdett előállítani, Bincho-tan néven vagy fehér faszénből nevezték el, amely a faszén égéskor elszíneződő éles fehér színéről kapta a nevét. Világszerte kedvelik a szakácsok, mivel alacsonyabb hőmérsékleten és hosszabb ideig ég, mint a közönséges faszén, és nem bocsát ki kellemetlen szagot, így ideális a természetes ízekbe zárásra. Keményebb, mint a hagyományos fekete szén, és ha összeütik, jellegzetes fémes csengőhangja van. Folyamatosan egyre népszerűbb világszerte, sőt ruházati és hangszerek gyártásában is használják.
A Sumi Binchō-tan tökéletesen működik Konro grilleinkben, de a hagyományos faszén helyett is használható bármely BBQ grillben.
Szakács tippek:
Győződjön meg róla, hogy legalább 2-3 réteg mélyen halmoz fel Binchotan rönköt. Ez jó függőleges hőt és megbízhatóbb grillezési élményt biztosít.
Legyen türelmes. Az emberek gyakran azelőtt kezdenek grillezni, hogy a faszén elérte volna a hőpotenciál csúcsát. Tudni fogja, mikor áll készen a grillezésre, ha egy darab csirkebőr egy perc múlva felhólyagosodik és roppan.
Még jobb hír: két-három órányi grillezés után nagy valószínűséggel még mindig marad egy kis Bincho, amelyet újra felhasználhat, ha egyszerűen csak kiemeli, és a forró parazsat 30 másodpercre hideg vízbe meríti, majd még egy napig szárítja őket.