A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

JULABO Pearl+Sous-Vide Chef GS-56L-es kád

922950 Ft + ÁFA

Pearl MERÜLŐFŰTÉS KERINGETŐ SZIVATTYÚVAL
Vákuumfóliázott élelmiszerek vízfürdőben történő hőkezelésére szolgáló berendezés. Munkahőmérséklet: 20 – 100C°.

Hőmérséklet állandósága:0,03C°.
Max fürdőméret: 58 liter;
Áramlási sebesség:14l/perc.
Teljesítmény; 2 kw

A berendezés rendelkezik vízszintérzékelővel, biztonsági védőkapcsolóval és állítható órával.

Sous-Vide Chef GS-56L-es kád Ronerhez
Rozsdamentes acél vázszerkezet
1 db RM fedő hőkezelő fej kivágással
leeresztő csap belső menetes, csatlakozási lehetőséggel

650x530x230mm
Súly: 40 kg
Dupla falú hőszigetelés


AJÁNLOTT TERMÉKEINK –

Vásárolja meg a termékéhez megfelelő vákuumtasakokat is!
Vákuumtasakok, vákuumtekercsek, EGYÉB CSOMAGOLÓANYAGOK vákuumcsomagoló gépekhez


 

Elfogyott

Érdekelhetnek még…

  • Jubalo Professzionális Ronerek

    Diamond Z MERÜLŐFŰTÉS KERINGETŐ SZIVATTYÚVAL

    1048950 Ft + ÁFA Tovább
  • Hőszigetelt kádak Ronerekhez

    Polipropilén labdák hőszigetelésre 100 db és 500 db

    7900 Ft14900 Ft + ÁFA Opciók választása
  • Jubalo Professzionális Ronerek

    Pearl Z MERÜLŐFŰTÉS KERINGETŐ SZIVATTYÚVAL és TARTÓHÍDDAL

    628950 Ft + ÁFA Tovább