A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

2023. 05. 07. Tavaszi zsengék

  • Medvehagyma krémleves tökéletes tojással
  • Kacsamell epres-rebarbarás rétessel
  • Borjú szűz spárgával és zsályás kucsmagombával

 

A Sous Vide olyan professzionális főzési módszer, mely alacsony hőfokon vákuum alatt történik, megőrizve az alapanyagok természetes ízét és állagát. Ezen felül az így elkészített ételek gazdaságosságot és biztonságos hosszabb eltarthatóságot is eredményeznek.

Mai tematikánk a kikelet köré fonódott, a tavaszi készülődés határozza meg a mai napot, mindezek elkészítéséhez segítségül hívjuk az új konyhatechnológiák eszközeit.

Kihasználjuk a Sous-Vide, a Thermomix, a PacoJet és a Holdomat áldott tulajdonságait az ételek elkészítésénél.

A fogásokat szokás szerint közösen készítjük el 2 fős csoportokban a segítségemmel.

Csidei Tamás, Konyhatechnológiai szakoktató, info@gasztronautakft.hu, www.gasztronautakft.hu, 30/5574470

 

Jelentkezés oktatásra

A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre. Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.
  • A helyszíni kurzus ára: 17.600 Ft+áfa
  • Képzésünk délelőtt 9:30-kor kezdődik és körülbelül 15:00-kor ér véget.
  • Kérjük, érkezzen 9:00-ra, hogy a tanfolyammal kapcsolatos adminisztratív teendőket elvégezhessük!
  • Helyszín a METRO Gasztroakadémia (2040 Budaörs,  Keleti utca 3.)
  • A Gasztroakadémia a budaörsi METRO áruház épülettömbjében található, a fedett parkoló felett. Felirat jelzi a bejáratot.
  • A képzés folyamán 2 kávészünetet és egy ebédszünetet tartunk, melyben vendégeinket kávéval illetve ebéddel kínáljuk, valamint ásványvízzel
  • Kérjük, hogy hozzon magával kényelmes váltócipőt! Szakácskabátot csak korlátozott számban biztosítunk, ezért ha van saját, akkor kérjük, hozza el magával.
  • Kést biztosítunk minden résztvevőnek, amennyiben saját késsel kíván dolgozni arra lehetősége nyílik.

További kérdéseire szívesen válaszolunk!

A kurzuson való részvétel 10% kedvezményt biztosít Gasztronauta kft nem akciós Sous-Vide termékeire és vákuumtasakokra a  www.sousvidechef.hu  webáruházban.

Amennyiben nem tudsz eljönni a képzésre, mindössze 7.000-Ft-os áron  megveheted a kurzus receptjeit!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és írd be hogy csak receptvásárlást kéred!