Hidegen „sült” lazacpisztáng savanyított tavaszi zöldségekkel
Fogasfilé, joghurtos uborkafőzelékkel
Harcsafilé, halászléhab, juhtúrós gyufatészta felfújt
A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információ itt találsz: Adatkezelési tájékoztató
A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései
Minden csomagunkhoz kedvezményesen vehető igénybe új szolgáltatásunk: SOUS-VIDE TÁVOKTATÁS TUDÁSTÁR PLATFORM OTTHONI VÁLTOZAT KORLÁTLAN HASZNÁLATA 50% kedvezménnyel!
Minden otthoni csomagunkhoz rendelhető MAGYAR NYELVŰ ON-LINE TANANYAGUNK RECEPTEKKEL!
Új és népszerű oktatási formánk a távoktatás.
Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani az új konyhatechnológiák alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlható.
A mindenre kiterjedő írásos tanulmányok receptúrákkal, technológiai leírásokkal…
VÁKUUMTASAK
WEBÁRUHÁZ
Hidegen „sült” lazacpisztáng savanyított tavaszi zöldségekkel
Fogasfilé, joghurtos uborkafőzelékkel
Harcsafilé, halászléhab, juhtúrós gyufatészta felfújt
További kérdéseire szívesen válaszolunk!
A kurzuson való részvétel 10% kedvezményt biztosít Gasztronauta kft nem akciós Sous-Vide termékeire és vákuumtasakokra a www.sousvidechef.hu webáruházban.
Amennyiben nem tudsz eljönni a képzésre, mindössze 7.000-Ft-os áron megveheted a kurzus receptjeit!
Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és írd be hogy csak receptvásárlást kéred!
Minden jog fenntartva 2021 © Gasztronauta Kft – Sous-Vide Chef