A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Mediterrán fogások a Sous-Vide technológiával

Mediterrán fogások Sous-Vide technológiával

 • Nyúlgerinc vajas karalábé, vaníliás karotta
 • Bazsalikomos borjúszűz sonkarizottóval
 • Báránybordák mentás borsópürével és kávémártással
 • A sous-vide egy egyedi és gyengéd hőkezelési technológia, amely figyelembe veszi az ételek sejtszerkezetét. Alkalmazásával az étel megőrzi természetes ízét, illatát, tápanyagtartalmát, állagát, így magasabb minőségű fogásokat tálalhatunk vendégeinknek. 
Ismerje meg a sous-vide technológiát, alkalmazásának módját és előnyeit, melyek természetes ízeket, intenzívebb aromát eredményeznek, és egészséges ételkészítést, biztonságos, hosszabb eltarthatóságot, így gazdaságosságot jelentenek. A képzésen bemutatjuk, hogyan lehet a legtöbbet kihozni megszokott, mindennapi szárnyas ételekből és hogyan teszi lehetővé a vákuumtechnológia azt, hogy a háziszárnyasok teljesen más megvilágításban kerüljenek a tányérra.Nagyobb szárnyasok, például csirke, kacsa vagy pulyka esetében fehér és sötétebb húsának optimális főzési hőmérséklete eltérő. Egy régi, ma már korszerűtlen módszer szerint, a szárnyast addig kell főzni, amíg a comb legvastagabb részén behelyezett hőmérő 74 °C fokot mutat. Az így készített szárnyas melle túlfő, amíg a combja pedig nem fő meg eléggé.A helyes eljárás az, ha a fehér és a sötét húsokat a saját optimális hőmérsékletükön külön-külön készítjük el.

A Covid 19 vírus miatt egyenlőre nem terveztük be a kurzust, de a receptjei mediterrán halakkal együtt megvásárolható egy receptfüzet formájában.

Ára 6.900-Ft bruttó.

Kérem a jelentkezésnél írja oda a megrendeléshez, hogy CSAK RECEPT, majd küldjük a számlát,  majd a recepteket is.

Jelentkezés oktatásra

A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre. Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.
 • A helyszíni kurzus ára: 17.600 Ft+áfa
 • Képzésünk délelőtt 9:30-kor kezdődik és körülbelül 15:00-kor ér véget.
 • Kérjük, érkezzen 9:00-ra, hogy a tanfolyammal kapcsolatos adminisztratív teendőket elvégezhessük!
 • Helyszín a METRO Gasztroakadémia (2040 Budaörs,  Keleti utca 3.)
 • A Gasztroakadémia a budaörsi METRO áruház épülettömbjében található, a fedett parkoló felett. Felirat jelzi a bejáratot.
 • A képzés folyamán 2 kávészünetet és egy ebédszünetet tartunk, melyben vendégeinket kávéval illetve ebéddel kínáljuk, valamint ásványvízzel
 • Kérjük, hogy hozzon magával kényelmes váltócipőt! Szakácskabátot csak korlátozott számban biztosítunk, ezért ha van saját, akkor kérjük, hozza el magával.
 • Kést biztosítunk minden résztvevőnek, amennyiben saját késsel kíván dolgozni arra lehetősége nyílik.

További kérdéseire szívesen válaszolunk!

A kurzuson való részvétel 10% kedvezményt biztosít Gasztronauta kft nem akciós Sous-Vide termékeire és vákuumtasakokra a  www.sousvidechef.hu  webáruházban.

Amennyiben nem tudsz eljönni a képzésre, mindössze 7.000-Ft-os áron  megveheted a kurzus receptjeit!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és írd be hogy csak receptvásárlást kéred!