A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Szárnyasok nyomás alatt

Rózsaszín kacsamellfilé, balzsamos eper és vajas spárga

Fácánmell, bazsalikomos erdei gombák, vaníliás karotta

Sous-Vide tojás friss parajjal és szarvasgombával

Jelentkezés oktatásra

A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre. Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.
  • A helyszíni kurzus ára: 17.600 Ft+áfa
  • Képzésünk délelőtt 9:30-kor kezdődik és körülbelül 15:00-kor ér véget.
  • Kérjük, érkezzen 9:00-ra, hogy a tanfolyammal kapcsolatos adminisztratív teendőket elvégezhessük!
  • Helyszín a METRO Gasztroakadémia (2040 Budaörs,  Keleti utca 3.)
  • A Gasztroakadémia a budaörsi METRO áruház épülettömbjében található, a fedett parkoló felett. Felirat jelzi a bejáratot.
  • A képzés folyamán 2 kávészünetet és egy ebédszünetet tartunk, melyben vendégeinket kávéval illetve ebéddel kínáljuk, valamint ásványvízzel
  • Kérjük, hogy hozzon magával kényelmes váltócipőt! Szakácskabátot csak korlátozott számban biztosítunk, ezért ha van saját, akkor kérjük, hozza el magával.
  • Kést biztosítunk minden résztvevőnek, amennyiben saját késsel kíván dolgozni arra lehetősége nyílik.

További kérdéseire szívesen válaszolunk!

A kurzuson való részvétel 10% kedvezményt biztosít Gasztronauta kft nem akciós Sous-Vide termékeire és vákuumtasakokra a  www.sousvidechef.hu  webáruházban.

Amennyiben nem tudsz eljönni a képzésre, mindössze 7.000-Ft-os áron  megveheted a kurzus receptjeit!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot és írd be hogy csak receptvásárlást kéred!