Vákuumban konfitált tarja cukkinis lepénnyel, paradicsomconcasse
Szűzpecsenye erdei gombákkal és zellervariációkkal
Malackaraj bazsalikomos karfiolpürével, gyömbéres karottával.
[contact-form-7 id=”995″ title=”Jelentkezés oktatásra”]
A weboldalon cookie-kat használunk a felhasználói élmény növelése érdekében. További információ itt találsz: Adatkezelési tájékoztató
A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései
Minden csomagunkhoz kedvezményesen vehető igénybe új szolgáltatásunk: SOUS-VIDE TÁVOKTATÁS TUDÁSTÁR PLATFORM OTTHONI VÁLTOZAT KORLÁTLAN HASZNÁLATA 50% kedvezménnyel!
Minden otthoni csomagunkhoz rendelhető MAGYAR NYELVŰ ON-LINE TANANYAGUNK RECEPTEKKEL!
Új és népszerű oktatási formánk a távoktatás.
Azok akik elméleti síkon minden részletében szeretnék elsajátítani az új konyhatechnológiák alapjait, és lehetőségük van az útmutatások alapján saját konyhában a gyakorlásra, azok számára bátran ajánlható.
A mindenre kiterjedő írásos tanulmányok receptúrákkal, technológiai leírásokkal…
VÁKUUMTASAK
WEBÁRUHÁZ
Vákuumban konfitált tarja cukkinis lepénnyel, paradicsomconcasse
Szűzpecsenye erdei gombákkal és zellervariációkkal
Malackaraj bazsalikomos karfiolpürével, gyömbéres karottával.
[contact-form-7 id=”995″ title=”Jelentkezés oktatásra”]
Minden jog fenntartva 2021 © Gasztronauta Kft – Sous-Vide Chef