2019.04.25. A Sous-Vide alapjai a háztartásban I.

A Sous-Vide technológia alapjai elméletben és gyakorlatban;

  • alapkészítmények
  • Mi is az a sous-vide technológia?
  • Hogyan működik megfelelően a háztartásokban?
  • Mi garantálja az ízeket, a nagyobb élvezeti értéket és eltarthatóságot?
  • Mitől lesz megfelelő az eljárás?
  • Milyen nyersanyagok készíthetők elő vele?
  • Hogyan kerülhetők el a kockázatok?
  • Mitől lesz megbízható az eljárás?
  • Zsenge tavaszi zöldségek készítése vákuum alatt
  • Friss fűszervajak készítése vákuum alatt
  • Marinálás vákuum alatt
  • Tökéletes tojás
  • Halak hőkezelése vákuum alatt


Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót