A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

2019.04.25. A Sous-Vide alapjai a háztartásban I.

A Sous-Vide technológia alapjai elméletben és gyakorlatban;

  • alapkészítmények
  • Mi is az a sous-vide technológia?
  • Hogyan működik megfelelően a háztartásokban?
  • Mi garantálja az ízeket, a nagyobb élvezeti értéket és eltarthatóságot?
  • Mitől lesz megfelelő az eljárás?
  • Milyen nyersanyagok készíthetők elő vele?
  • Hogyan kerülhetők el a kockázatok?
  • Mitől lesz megbízható az eljárás?
  • Zsenge tavaszi zöldségek készítése vákuum alatt
  • Friss fűszervajak készítése vákuum alatt
  • Marinálás vákuum alatt
  • Tökéletes tojás
  • Halak hőkezelése vákuum alatt


[contact-form-7 id=”995″ title=”Jelentkezés oktatásra”]