2019.05.23. A Sous-Vide alapjai az étteremben I.

  • Mi is az a sous-vide technológia?
  • Mi a működési elve?
  • Mi zajlik le az eljárásnak kitett élelmiszerekben?
  • Mi garantálja a frissességet, aroma megtartást, nagyobb élvezeti értéket és eltarthatóságot?
  • Mitől gazdaságos az eljárás?
  • Milyen nyersanyagok készíthetők elő vele?
  • Hogyan kerülhetők el a kockázatok?
  • Mitől lesz élelmiszer-biztonsági szempontból megbízható az eljárás?
  • Marinálás kamrás vákuumgépben
  • Tökéletes tojás
  • Szárnyasok vákuum alatt


Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót