2019.01.30. Sous-Vide Alapok I.

A képhez tartozó alt jellemző üres; marinalt-kardhal-1024x683.jpg a fájlnév

A Sous-Vide technológia alapjai elméletben és gyakorlatban;

–  A molekuláris konyha lényege elméletben,  eszközök használata, fűszerolajak készítése, marinálás vákuum alatt.

  • Őszi zöldségek készítése vákuum alatt
  • Friss fűszerolajak vákuum alatt
  • Vákuumban marinált kardhal savanyított zöldségekkel
  • Sous-vide tojással hollandi mártással és szarvasgombával
  • A tanyasi csirke és a téli zöldségek vákuum alatt

Jelentkezés oktatásra









A kurzusok ára levásárolható sous-vide technológiához szükséges termékeinkre.
Egy képzés ára csak egy nem akciós termék, vagy csomag esetén használható fel, minimum nettó 100.000-Ft megrendelés esetén.

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót