Thermomixerek

Thermomixerek

Vorwerk termékeinkre kérem kérjen aktualitás ajánlatot! info@sousvidechef.hu

THERMAL BLENDEREK

A Mycook mixer az egyetlen a thermomixerek piacán, amely indukciós technológiát használ és teljes egészében Európában (Spanyolországban) készül. Csak ennek a mixernek van “soft cooking” funkciója, amely kombinálja az alacsony sebességet és az optimális hőmérsékletet az ételek igazi aromájának kinyeréséhez.

Ez a masszív kivitelű konyhagép nagyon sok művelethez használható, a modern konyha nélkülözhetetlen tartozéka, ráadásul sok más gépet is helyettesít. Ezzel a készülékkel ugyanis nagyon egyszerűen tud szószokat, leveseket, krémeket, aromásított önteteket és olajokat, őrleményeket, cukrászati emulziókat, sőt, tökéletesen alkalmas csokoládé temperálásra is!

Nagy teljesítménye és robusztus kialakítása vendéglátóipari felhasználára is alkalmassá teszi. Hasonló thermomixerek közül magasan kiemelkedik megbízhatósága és minimális szerviz igénye miatt.

További különleges termék jellemzők

A Mycook 1.8 indukciós technológiát használ, azaz van egy lemez a gép alján, amely az edényt elektromágneses úton melegíti. A hő így egyenletesen oszlik el az edény alján, ami gyors felfűtést eredményez alacsony energia fogyasztás mellett.

A készüléknek speciális, három falú (!) rozsdamentes acélból készült edénye van, amely tökéletesen alkalmas az indukciós főzéshez vagy melegítéshez. Az edény fedőjén keresztül könnyen lehet további hozzávalókat adagolni, de mérőpohárként is használható.

Az aprítás egy négy élű rozsdamentes késsel történik, amely pillanatok alatt feldolgozza az edénybe helyezett alapanyagokat. De jár a készülékhez keverőszár és spatula is, amelyek az edényhez hasonlóan nagyon könnyen tisztíthatók.

A kijelzője hosszú életű rozsdamentes acél felületre épül és nagyon könnyen átlátható és egyszerű használatot biztosít. A kijelző meg is van döntve, hogy használat közben jól látható legyen.

Műszaki jellemzők
– motor teljesítménye: 800W
– indukciós tekercs teljesítménye: 1000W
– sebesség 10 fokozatban állítható: fordulatszám 100 és 11.500 / perc között
– maximális hőmérséklet: 120oC
– időzítő: 90 percig állítható

 

THERMAL BLENDER Motor teljesítmény watt Fűtés teljesítmény watt Max. hőmérséklet Méret mm-ben  
Minicooker, 2 literes kehellyel 600 1000 120 °C 360*300*290 782,27€

+áfa

 

Mycook, 2 literes kehellyel

 

800

 

1000

 

120 °C

 

360*300*290

 

798,26€

+áfa