A sous-vide technológia hazai gyártású és import berendezései

Mosogatógépek

Termékkategóriák
Termékkategóriák
  • Mosogatógépek

    Spanyol elöl töltős tányérmosogatógép

    824555 Ft + ÁFA Kosárba

Bővebben

Minőség a legjobb áron. Ajánlatkérés:  info@gasztronautakft.hu 

Az intelligens vonal ideális kompromisszumot jelent az alacsony költség és a nagy teljesítmény között, a Walo Professional összes termékének szokásos környezetvédelmi szempontból történő tiszteletben tartása mellett. Hood típusú mosogatógép, asztal alatti és kettős falú üvegszárító, azzal a választással, hogy könnyen használható elektronikus vezérlés és elektromechanikus vezérlés közül választhat.

Smart vonalon lehetőség van egy atmoszférikus kazánkörre (amely lehetővé teszi az állandó öblítővíz nyomást bármilyen telepítési körülményben), teljesen öntött tartályokhoz és vezetőkhöz, valamint integrált mosó- és öblítőkarokhoz.

A Luxury sorozat gépei megfelelnek a leg specifikusabb piaci igényeknek az energiamegtakarítás, az építési minőség és a sokoldalúság szempontjából. A választék a motorháztetőktől az üvegmosógépekig terjed, amely integrálható a Steam Recovery System (SRS) rendszerbe, amely lehetővé teszi a gőz teljes eltávolítását. Az egész sorozat olyan öntött kádokkal rendelkezik, amelyek széles sugara jellemzi a tisztíthatóságot, ergonómikus fogantyúk, amelyek
korlátozzák a kezelő erőfeszítéseit, az utolsó generációs elektronikus vezérlés és könnyen kezelhetők. A mosó- és öblítőkarok, valamint a teljes mosogatógép 304 rozsdamentes acélból készültek.

A Clean Water sorozat működési elve a fordított ozmózis rendszer (ROS), amely lehetővé teszi a poharak és edények vízkőmentes mosogatását mindig ragyogó és lerakódás nélkül. A mészkő eltávolításának köszönhetően kifogástalanul tartja a hidraulikus köröket és a mosogatókamrát, csökkenti a mosószerfogyasztást és nagy hatékonyságú. Mindezt a karbantartási beavatkozások drasztikus csökkentése és ezáltal jelentős megtakarítás érdekében gazdaságos.

A választék a mkalapos mosogatzógépektől a pohármosógépekig terjed, és integrálható a  Steam Recovery System (SRS) rendszerbe , amely lehetővé teszi a környezeti hatások csökkentését, az energiafogyasztás csökkentését és a gőz teljes eltávolítását. Minden gépet a robusztusság, a higiénia és az esztétikai hatás kritériumai szerint gyártunk.

Ahogy a neve is sugallja, a Wine Bar termékek pohármosógépe, és kifejezetten bárok, kocsmák, borbárok és kis bisztrók számára tervezték. Egy ital, és különösen a bor íze és aromája nagyban köszönhető az üvegnek, amelyben benne van és amiben majd dekantálásra kerül, ezért nagyon fontos a kristály tisztaság, amely fokozza az ízét és színét, valamint az ízét. A Wine Bar üveg és pohármosógép mögött egy ügyes technológiai kutatás zajlik , amely elősegíti az ügyfelek elégedettségének maximalizálását, és csak a kiszolgálás öröme marad .

A Wine Bar üvegmosógéppel szállított kosarak a termék egyik leginnovatívabb aspektusát képviselik. Valójában speciális szellőzőnyílásokkal vannak ellátva, amelyek a mosási ciklus végén közvetlenül az üveg mellett visszanyert forró levegőt továbbítják. Ez garantálja a tökéletes szárítást, amely a fordított ozmózis rendszerrel kombinálva biztosítja a fényes üvegek haló nélküli jelenlétét.

Ezenkívül ez a modell lehetővé teszi a edények mosását az új kosaraknak köszönhetően, amelyeket kifejezetten egyre sokoldalúbbá alakítottak. Így minden mosás végén fényes és tökéletesen száraz tányérok és csészealjak lesznek.

Az innovatív szárítórendszernek (DS) a szellőzőszalag-kosarakkal, amelyek jelentősen csökkentik a munkaidőt, és az integrált fordított ozmózis-rendszernek (ROS), amely képes garantálni a kiváló vízminőséget, a vonal üvegmosójának köszönhetően A borozó kiváló mosást és szárítást biztosít. A vezeték fel van szerelve a gőzvisszanyerő rendszerrel (SRS) is, amely teljes mértékben kiküszöböli a mosási és öblítési ciklus során keletkező gőzt, jelentősen hozzájárulva a munkakörnyezet egészségügyi normáinak javításához. A nyomtatott tartály, cella és mosókarok a termék magas higiéniai és tisztasági tulajdonságait adják.