Vákuumtasak

Vákuumtasakok, vákuumtekercsek,

EGYÉB CSOMAGOLÓANYAGOK vákuumcsomagoló gépekhez

Sous-Vide céljára csak speciális, többrétegű műanyag zacskó használható, amelynek a belső rétege megfelel az élelmiszer-higiéniai előírásoknak, a külső rétege pedig ellenáll a víznek, gőznek és meghatározott értékig a hőmérsékletnek. A középső rétegek pedig a zacskó mechanikai szilárdságát biztosítják. A Sous-Vide Chef hazai gyártású vákuumfóliák mentesek bármilyen más műanyagokban gyakran megtalálható káros anyagoktól. Az élelmiszer biztonság nagyon fontos a számunkra. Minden tasakunk Biszfenol-A-mentes, ólommentes, polietilén-mentes és fitalát-mentes.Mi komolyan vesszük az élelmiszerbiztonságot! Minőségi tanúsítványt és mikrobiológiai laborvizsgálati igazolást biztosítunk tasakjainkhoz!

Mennyiségi kedvezmények levásárolható kuponon

-500 db/méret, vagy 5 csomag tekercs – 5%
-1000 db/méret vagy 10 csomag tekercs- 10%
-5.000 db/méret vagy 50 csomag tekercs – 15%
-10.000 db/méret vagy 100 csomag tekercs -20%

A vákuumtechnológia nem csak a Sous-Vide részeként alkalmazható, hanem önállóan marinálásra, pácolásra, érlelésre, regenerálásra, valamint tárolási célokra is nélkülözhetetlen eszköz. Jelentősen megnöveli a készételek, valamint a friss alapanyagok tárolási időhatárait. Az alábbiakban táblázatban rögzítjük a vákuumcsomagolt termékek tárolási paramétereit.

Tárolási idők légmentesen lezárt vákuumtasakban (megtekintéshez kattintson)

Mélyhűtőben tárolt ételek (-18 ± 2 °C) Tárolási időtartam normál körülmények között Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Húsok 4-6 hónap 15-20 hónap
Halak 3-4 hónap 10-12 hónap
Zöldségek 8-10 hónap 18-24 hónap
Normál hűtőben tárolt ételek (5 ± 2 °C) Tárolási időtartam normál körülmények között Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Nyers hús 2-3 nap 6-9 nap
Friss hal 1 nap 3-4 nap
Vadhús 2-3 nap 5-7 nap
Szeletelt szalámi 4-6 nap 20-25 nap
Szalámi 7-15 nap 25-40 nap
Lágy sajt 5-7 nap 14-20 nap
Kemény és félkemény sajt 15-20 nap 25-60 nap
Zöldségek 1-3 nap 7-10 nap
Gyümölcsök 5-7 nap 14-20 nap
Normál hűtőben tárolt, hőkezelt ételek (5 ± 2 °C) Tárolási időtartam normál körülmények között Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Püré és zöldségleves 2-3 nap 8-10 nap
Tészta/Rizottó/Lasagne 2-3 nap 6-8 nap
Főtt és sült húsok 3-5 nap 10-15 nap
Desszertek töltelékkel (krém és gyümölcs) 2-3 nap 6-8 nap
Száraz sütemények, desszertek 5 nap 18-20 nap
Sütőolaj 10-15 nap 25-40 nap
Szobahőmérsékleten tárolt ételek (25 ± 2 °C) Tárolási időtartam normál körülmények között Tárolási időtartam vákuumcsomagolásban
Kenyér 1-2 nap 6-8 nap
Száraz sütemények 4-6 hónap 12 hónap
Tészta/Rizs 5-6 hónap 12 hónap
Liszt 4-5 hónap 12 hónap
Szárított/aszalt gyümölcs 3-4 hónap 12 hónap
Őrölt kávé 2-3 hónap 12 hónap
Tea 5-6 hónap 12 hónap
Liofilizált termékek 1-2 hónap 12 hónap
Tejpor 1-2 hónap 12 hónap

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesülhessen akcióinkról, a vàkuumgép leàrazàsokról, és hozzájuthasson kedvezményes vásárlást biztosító kuponkódokhoz

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:*