Konfitálás, lassú sütés

Holdomat

alacsony hőmérsékletű sütő Alacsony hőmérsékletű sütő, regeneráló készülék. Lassú sütésre és regenerálásra tervezett berendezés. Maghőmérséklet érzékelővel szerelt, külön-külön állítható a maghőmérséklet és a sütőtér hőmérséklete. Süllyesztett fogantyúk találhatók a készülék oldalán a könnyű szállíthatóság érdekében.
Könnyen tisztítható a sütő belső tere a lekerekített sarkoknak köszönhetően.
A sütőtér négy oldalán fűtött, ennek köszönhetően egyenletes a hő eloszlás.
A hőmérséklet állítható 1 ° C-os lépésekben. A sütőajtó nyílási iránya megfordítható, szigetelő tömítésekkel ellátott.
Digitálisan állítható és kontrollálható a sütési idő a beállított hőmérséklet, a pillanatnyi mag / kamra hőmérséklet.
Pontosan beállítható hőmérsékletnek köszönhetően ellenőrizhető a sütés, regenerálás folyamata.
Rozsdamentes acél külső és belső burkolat. GN 1/1, valamint 600x400cm.-es sütő tepsik befogadására 3 szinten.
Olvasson a témáról bővebben: SÜTÉS ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN

Alacsony hőmérsékletű sütő ÁR; 389.000-Ft+áfa

Konfitálásra alkalmas készülékeinkre kérjen ajánlatot.

  • 702_225448

    HI 20 Konfitáló medence, GN1/1 méretű, 20 literes

    153900 Ft + ÁFA

    HI 20 Konfitáló medence, GN1/1 méretű, 20 literes

    153900 Ft + ÁFA

    – Csatlakozás: 0,6 kW / 230 V
    – Méretek: 600 x 330 x 300 mm
    – Kapacitása: 20literAlacsony hőmérsékletű, szabályozott főzéshez.

    Medence űrtartalom: 20 liter.

    Rozsdamentes acél ház, tető, elválasztó rács és belső tér

    Elektronikus vezérlés nyomógombokkal. Digitális kijelző.

    Programozható thermosztát 45 ° és 95 ° C-között 0,1 ° C-os pontossággal.

    Tartozékok: Kihúzható csatlakozó kábel. Perforált alsó rács a hő turbulencia előidézéséhez. Csöpögés mentes leeresztő csap.  Szilikon fedő nyomáscsökkentő szeleppel, elválasztó rács.

    Folyamatos, használatra alkalmas készülék.

    Nemrégiben megszületett a konfitálás gazdaságosabb és precízebb eszköze a Confit Chef, melynek leeresztőcsapja révén a pecsenyelevet egy mozdulattal elválaszthatjuk a zsiradéktól.

    A precíz és energiatakarékos konfitáló eszközök megjelenésével a technológiát ma már bátran alkalmazhatjuk borjú, vagy bárányhúsok sütésére, de akár a könnyen kiszáradó zúzát, sőt még a kényes fürj, vagy galamb húsát is érdemes így elkészíteni. Roppant nagy előnye a konfitáló gépnek a kombinált sütőknél precízebb hőmérséklettartás, a minimális energiafelhasználás, valamint, hogy a leeresztő csap segítségével könnyedén eltávolíthatjuk a gépből a tárolásnál már felesleges pecsenyelevet, ami a romlást okozná, és végül, de nem utolsó előnye a meglepően kedvező ár!

    Az elkészült húst hagyjuk a konfitáló zsírban kissé kihűlni, majd a húsokat egy tiszta tárolóedénybe helyezve, pecsenyelétől mentes zsírral légmentesen befedjük, majd lesokkoljuk és hűtve tároljuk.  Az így elkészített hús rendkívül hosszú időt kibír egy kellően hűvös helységben tárolva, ennek ellenére ma már a konfitált húsokat élelmiszerbiztonsági okokból a hűtőben kell tárolni. Az így elkészült húsokat sokféleképp felhasználhatjuk.
     A konfitált húsainkból ötletes köretekkel feltálalva ízekben roppant gazdag ételeket készíthetünk, de Brézelhetjük is, amikor a magukba szívott ízeket a köretnek is átadhatják.
    BŐVEBBEN a konfitálásról.
    Konfitálásra alkalmas készülékeinkre kérjen ajánlatot az  űrlapon!